MENCH INDUSTRY - Wasserij-installaties & toebehoren

Onze partners

Electrolux Professional

Electrolux is de grootste producent ter wereld van wasmachines en centrifuges met een capaciteit van 6kg tot 110 kg. Electrolux kan bogen op vele jaren ervaring en een uitgebreide knowhow voor het ontwerpen en bouwen van de toestellen, die aan strikte kwaliteits- en milieunormen voldoen. Om die redenen behaalde Electrolux Laundry Systems een ISO 9001- en een ISO 14001-certificaat.

Electrolux Laundry Systems staat bekend om zijn innovatieve aanpak op gebied van productontwikkeling, ontwerp en engineering van wassystemen, alsook op het vlak van zijn personeelsbeleid.

Pony

Fabrikant en wereld marktleider in zijn sector, opgericht in 1958. In België en het Groot Hertogdom Luxemburg verkoopt Pony, via zijn distributeur Mench Industry, een volledig gamma toestellen met een constante technische evolutie, welke aan de eisen van zowel de chemische reiniging, wasserijen, strijkcentrales, confectie en instellingen voldoen; de apparatuur voldoet aan het hoogste niveau van betrouwbaarheid en kwaliteit.

Een ruim assortiment aan, strijktafels, stoompoppen, hemdenpersen, wasserijpersen, toebehoren, ontvlekkingstafels en elektrische stoomketels tot 180 kg/h