MENCH INDUSTRY - Wasserij-installaties & toebehoren

Over ons

De visie van Mench Industry

Al meer dan 50 jaar lang streeft Mench ernaar aan de hoogste kwaliteitsnormen te voldoen. Die zijn: het beste wasresultaat, de beste bescherming van het wasgoed om diens levensduur te garanderen, de laagste kost (voor energie en personeel) en oog voor het milieu.  Het zijn die essentiële waarden, die in alle handelingen en innovaties van Mench Industry terugkomen en waardoor we u de beste producten en oplossingen kunnen voorstellen. Dat doen we in nauwe samenwerking met onze partners, wereldleiders in de sector van de professionele wasserijen.

Historiek van Mench Industry

1903

De NV Machinefabiek Mench werd in 1903 opgericht door een Duitstalige Zwitser, die naar de naam Mench luisterde.
Onder zijn leiding, en die van zijn opvolgers, kende het bedrijf een aanzienlijke en constante groei.
 

Het was gespecialiseerd in de productie en verkoop van machines voor blekerijen en stomerijen.
In die tijd ontwierp en commercialiseerde het bedrijf talrijke productinnovaties, waaronder strijkmangels met muurbevestiging en mangels met dubbele kuip, die over de hele wereld worden verkocht.

1997

In 1997 onderging het bedrijf verschillende wijzigingen en werd het omgedoopt tot Mench Industry.

Sindsdien

Sindsdien wijt Mench Industry zich uitsluitend aan de invoer-, ombouw-, verkoop- en dienst na-verkoop van de beste apparatuur voor de wasserij- en stomerijsector.
 

Het onderhoudt partnerschappen met onder meer Electrolux Laundry system, Milnor, Laco, Renzacci en Wilgengroep, die het volste vertrouwen hebben in de eigenaars en managers van Mench Industry: de familie Bosteels.

Vandaag

Mench Industry kan zich beroepen op een langdurige technische expertise. Het heeft een team samengesteld van ontwerpers, ingenieurs en technici, die elk type project in het domein van de wasserij bestuderen en kunnen uitwerken.