MENCH INDUSTRY - Wasserij-installaties & toebehoren

Rust uw industriële wasserij uit met industriële wasmachines

Wasmachines voor de industrie

U verwerkt dagelijks grote hoeveelheden wasgoed in uw bedrijf. U zoekt een leverancier van industriële wasmachines, die uw eigen industriële wasserij kan uitwerken en installeren. Omdat u belang hecht aan het milieu, zoekt u toestellen met een laag energieverbruik. Bovendien wilt u dat ze eenvoudig door uw personeel kunnen worden bediend. En dat alles, met een goede prijs-kwaliteitverhouding.
 

Vraag ons advies om uw project te verwezenlijken.

 

Spaarzaam, krachtig en snel.

De oplossing die u zoekt: voordelige en milieuvriendelijke industriële wasmachines

Spaarzaam, krachtig en snel.

Mench Industry heeft een uitgebreid assortiment hoogperformance wasmachines bedrijfswasserijen die tegemoet komen aan uw verwachtingen.

MENCH rust complete industriële wasserijen uit. In de wasruimte vullen ELECTROLUX en MILNOR elkaar perfect aan.

MENCH levert wasapparatuur met een minimale capaciteit van 6 kg.

Met het uitgebreide gamma industriële wasmachines van ELECTROLUX kan uw wasserij tot 120 kg wasgoed aan. Het gamma omvat: 1-vaks wasmachines, barrièrewasmachines, wasmachines die met aardgas of elektriciteit werken, wasmachines voor fijne was of dweilen, gestandaardiseerde machines,...

Voor grotere volumes wasgoed is MILNOR de perfecte keuze.

Voor volumes tot  10 ton/week, heeft MILNOR de meest robuuste 1-vaks wasmachines op de markt.

Voor volumes van meer dan 10 ton/week heeft MILNOR een revolutionaire wasstraat: PULSEFLOW. Die combineert de voordelen van wassen met tegenstroom met die van stilstaand weken in wasbekkens. De wasstraat is over haar volledige lengte van een dubbele wand voorzien. Daardoor kunt u het wasproces flexibel beheren (bijvoorbeeld, door één van de wasbekkens te vervangen, terwijl maar één compartiment leeg staat).

De kwaliteit van het wasresultaat, het lage waterverbruik en de energiezuinigheid zijn gecertificeerd door het Hohenstein-instituut.

Rekening houdend met uw behoeften realiseren we de beste opstelling. We streven naar een lager water- en energieverbruik met behoud van een hoogwaardige reinigingskwaliteit. Het wasresultaat  en de efficiëntie van de wasstraat hebben de eerste prijs gekregen in consumententests en werden bekroond met verschillende milieu- en kwaliteitslabels.

Voor het drogen, werken we met de al even robuuste en zuinige apparatuur van MILNOR en ELECTROLUX.

De voltooiing van het wasgoed gebeurt met behulp van een ruime keuze afwerkingsapparatuur, die onze specialisten met plezier komen plaatsen:

Voor het strijken werken we met mangels van ELECTROLUX en LACO ;

Verder heeft u voor het drogen, plooien, strijken, voor overhemden, uniformen, residentieel wasgoed,... de keuze uit apparatuur van BIKO, PONY en HJ WEIR.

Voor het plannen, monitoren en vervoeren van het wasgoed werken we met apparatuur van de WILGEN GROUP.

Zo kunt u het wasproces van A tot Z organiseren en opvolgen.

 

Conclusie: uw eigen geïntegreerde industriële wasserij wordt met de meest hoogwaardige industriële wasmachines en apparatuur op de markt uitgerust.

We zijn volledig onafhankelijk. Bijgevolg kunnen we innovaties binnen de sector op de voet volgen, en u voortdurend het beste van het beste blijven aanbieden.

Onze medewerkers staan klaar om uw project met u door te nemen. Niets is eenvoudiger: contacteer ons. Onze technici werden opgeleid om alle mogelijke technische moeilijkheden het hoofd te bieden.

Bovendien staat onze dienst na-verkoop ervoor bekend, de kwaliteit van onze  industriële wasmachines waardig te zijn.