MENCH INDUSTRY - Wasserij-installaties & toebehoren

Industriële wasserij in de ziekenhuissector

Netheid en hygiëne zijn dwingende eisen voor het onthaal van uw patiënten. Om hun verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, wilt u hen het comfort verzekeren waarop ze recht hebben. Voor de dagelijkse reiniging van het linnen bent u op zoek naar robuuste, betrouwbare en steriele wasapparatuur met een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Omdat u belang hecht aan het milieu, zoekt u toestellen met een laag energieverbruik. Bovendien wilt u dat ze eenvoudig door uw personeel kunnen worden bediend.
 

Contacteer ons voor een voorstel op maat.

Raadpleeg onze productcatalogus

 

Spaarzaam, krachtig en snel.

Wij hebben de oplossing die u zoekt

Spaarzaam, krachtig en snel.

Mench voert een studie naar de behoeften en stelt de oplossing voor, die het beste aan uw verwachtingen en mogelijkheden beantwoordt. In samenwerking met onze partners zoeken wij altijd het beste compromis tussen resultaten en energiebesparing.

Mench maakt een uitzetplan en een offerte op voor de volledige keten van wassen, drogen, afwerking, transport en monitoring van het wasgoed. Tevens helpen we u bij de ontwikkeling van een beheer- en traceersysteem, opdat u zou voldoen aan de normen van het RABC protocol. Onze dienst na-verkoop verzekert de goede werking van de wasserij vanaf de eerste dag.