MENCH INDUSTRY - Wasserij-installaties & toebehoren

Industriële wasserij in de industriële sector

Als professional in de industrie zijn netheid en hygiëne dwingende eisen, die u uzelf oplegt. Uw klanten verdienen een goed onthaal en u wilt een goede indruk nalaten. Voor de dagelijkse reiniging van het linnen bent u op zoek naar robuuste en betrouwbare wasapparatuur, die bovendien een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding heeft. Omdat u belang hecht aan het milieu, zoekt u toestellen met een laag energieverbruik. Bovendien wilt u dat ze eenvoudig door uw personeel kunnen worden bediend.
 

Contacteer ons voor een voorstel op maat.

Raadpleeg onze productcatalogus

 

Spaarzaam, krachtig en snel.

Wij hebben de oplossing die u zoekt

Spaarzaam, krachtig en snel.

Mench Industry heeft een breed scala aan high-performance wasmachines voor de industrie, die aan uw verwachtingen zullen voldoen.

Mench voert een studie naar de behoeften en stelt de oplossing voor, die het beste aan uw verwachtingen en mogelijkheden beantwoordt. In samenwerking met onze partners zoeken wij altijd het beste compromis tussen resultaten en energiebesparing.

Mench maakt een uitzetplan en een offerte op voor de volledige keten van wassen, drogen, afwerking, transport en monitoring van het wasgoed. Onze dienst na-verkoop verzekert de goede werking van de wasserij vanaf de eerste dag.