MENCH INDUSTRY - Wasserij-installaties & toebehoren

Industriële wasserij bij de brandweer

De werkkleding van uw medewerkers moet altijd proper, hygiënisch en  specifiek behandeld zijn. Daarom ben u op zoek naar duurzame en betrouwbare wasapparatuur met een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Omdat u belang hecht aan het milieu, zoekt u toestellen met een laag energieverbruik. Bovendien wilt u dat ze eenvoudig door uw personeel kunnen worden bediend.

Wij zijn niet alleen bekommerd om de waskwaliteit maar vooral ook met de veiligheid en gezondheid van de brandweerlui. Zodoende zijn wij regelmatig in contact met de leveranciers als met de bedrijfswasserijen en de federaties (FBT, Febeltex,…). Ons team onderzoekt voortdurend naar de beste techniek voor decontaminatie.
 

Contacteer ons voor een voorstel op maat.

Raadpleeg onze productcatalogus

 

Spaarzaam, krachtig en snel.

Wij hebben de oplossing die u zoekt

Spaarzaam, krachtig en snel.

Om aan uw verwachtingen te voldoen, levert Mench Industry een breed scala high-performance wasmachines voor industrieel gebruik. Al onze toestellen zijn getest op hun robuustheid en prestaties en werden speciaal aangepast aan uw uitrusting: pakken, handschoenen, helmen, enz.

Wij installeren de beste opstelling om binnen de kortst mogelijke tijd een optimaal wasresultaat met een minimaal verbruik van water en energie te bekomen. Het wasresultaat en de efficiëntie van onze apparatuur werden bekroond met de eerste prijs in consumententests en met verschillende milieu- en kwaliteitslabels.

Voor de voltooiing van het wasgoed beschikken we over een ruime keuze afwerkingsapparatuur.

Bovendien staat onze dienst na-verkoop, net zoals de brandweer, bekend voor zijn reactiviteit en doortastendheid...